Praktijk Arinya van start te Wageningen

Arinya, Praktijk voor Massage, Energiewerk, Coaching en Kruidengeneeskunde van Jeanine Verhagen, is begonnen op een nieuwe locatie te Wageningen! Ik mag gebruik maken van de prachtige praktijk ruimte van Witte Wind aan de Morel 9.

De massages en healingen, die ik geef ontstaan vanuit een hartsverbinding en invoelende intuitie. Door me af te stemmen op jouw lijf en ziel, krijg ik inzicht in wat erop dat moment voor jou mag gebeuren en gaat de energie stromen. Als ik volledig vrij te werk kan gaan, dan houdt een sessie het midden tussen massage, energiewerk en sjamanisme. Doordat ik volledig intuitief te werk ga, kan elke sessie er totaal anders uit zien.

Voor komende dinsdag, 3 mei, en volgende week woensdag en donderdag, 11 en 12 mei, heb ik een aantal plekjes vrij. Je kunt mij bereiken via: arinyamassage@gmail.com en/of 06-42651739.

Ik ben in onderhandeling over een locatie in Oss. En ik ben op zoek naar een mooie locatie in Arnhem. Ik hoor graag tips als iemand een locatie in Arnhem weet, bij voorkeur bij een bestaande praktijk, waar ik de ruimte 1 of 2 dagen in de week mag gebruiken.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s