Laatste 2 gratis Coach Clienten gezocht

In april ben ik, Jeanine Verhagen, begonnen met de opleiding tot Bezielings Coach bij Adriaan Hoogendijk.

Voor de opleiding begeleid ik 2 Oefen Clienten gratis tijdens een aantal gesprekken. Daarvoor ben ik op zoek naar 2 mensen, tussen de 35 en 45 jaar ongeveer, die een levensvraag of een loopbaan vraagstuk hebben. Het mogen geen vrienden of goede bekenden zijn van mij. We starten met een Orienterend gesprek, waarna we besluiten wel of niet met elkaar in zee te gaan. Daarna volgen nog minstens 3 gesprekken, waarvoor ik je ook zal vragen een terugkoppeling te geven in de vorm van een evaluatie formulier.

In deze opleiding tot Bezielingscoach leer ik spelenderwijs te coachen vanuit een totale aanwezigheid in het hier en nu, en vanuit een grondhouding van heelheid, van waaruit alles er mag zijn. Tijdens deze opleiding krijg ik een brede toolkit aangereikt, waarmee ik mijn cliënten in veel verschillende opzichten en vraagstukken kan coachen tot de beoogde helderheid en tot het vinden van de meest passende oplossingen.

https://arinyasite.wordpress.com


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s