Bezield Coachen

In oktober heb ik de opleiding tot Bezielings Coach bij Adriaan Hoogendijk met succes afgerond. Het was een mooie en intense tijd, waarin ik veel heb geleerd over mezelf en over met hart en ziel coachen. Het coachen van een ander vond ik in het begin spannend klinken, maar vloeide als vanzelf tijdens iedere proef coach sessie. Superleuk om te doen! Ik vind het heel bijzonder om zo intiem en toch observatief een kijkje te mogen nemen in iemands leven. Wat me raakt is hoe de blik in de ogen is veranderd na een sessie.

Aan de hand van jouw Levensvraag of Loopbaanvraag neem ik je graag mee op ontdekkingstocht in jouw leven. Met liefdevolle aandacht laat ik je kennis maken met jouw dieper liggende levensvragen en je eigen antwoorden daarop. Door je bewust te worden van jouw passies, grondhoudingen en onleuke gevoelens, verkrijg je meer inzicht in je onderliggende levensbezieling. Door me af te stemmen op jou, je ziel en je vraag, voel ik aan waar het nodig is je te ondersteunen met de juiste vragen, oefeningen en inzichten. Met behulp van diverse coachings technieken onderzoeken we samen waar de spanning in je leven zit en hoe we die los kunnen maken. Zo voel je je steeds vrijer met jezelf, je omgeving en in je leven.

Zit je vast in je leven? En wil je een frisse blik? Iemand die met je meekijkt? Voel je vrij om contact op te nemen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s