MassageDag Wageningen BBLTHK

Zaterdag 1 april vond in de bibliotheek van Wageningen de jaarlijks terugkerende MassageDag plaats, georganiseerd door MassageEvenementen. Ik was er met mijn praktijk Arinya voor de 3e keer bij. Vanaf 11 uur ’s ochtends to 16.30 ’s avonds konden passanten en bezoekers van de bibliotheek een 15 minuten massage ondergaan voor 3 euro bij één van 12 masseurs. Die 3 euro per keer is ten goede gekomen aan Voedselbank Neder-Veluwe.

De ochtend verliep rustig, maar in de middag was het razend druk. Mensen stonden zelfs in de rij om nog een massageplekje bij iemand te bemachtigen. Diverse mensen probeerden een aantal verschillende massage vormen uit of gingen nogmaals terug naar een masseur. Ik vond het erg leuk om bekende en onbekende collega masseurs te ontmoeten. Naar een andere gepassioneerde collega kijken terwijl ik even pauze heb, levert me altijd weer een nieuwe massagegreep of inspiratie op. Het blijft mooi om te zien hoe mensen ontspannen van de massagetafel afkomen. En met een glimlach verzuchten; “Veel te kort die 15 minuten”.

Aan het einde van de dag hebben we 400 euro bij elkaar gemasseerd voor Voedselbank Neder-Veluwe. Het was een gezellige en geslaagde dag!

www.massageevenementen.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s