Festivals!

Het afgelopen zomer seizoen heb ik vooral heel hard gewerkt en plezier gemaakt op allerlei festivals.

Op het Living Village Festival, het Eigenwijs Festival en op het Global Awareness Festival zijn diverse mensen met mij op pad gegaan om geneeskrachtige kruiden te ontdekken op het festival terrein.

Met dit vrolijke tentje (zie foto) heb ik gestaan op het Green Spirits Festival, de Sonsbeek Theater Avenue, en het Global Awareness Festival. Op sommige festivals was het erg rustig (en regenachtig) en heb ik vooral genoten van uitwisselingen met mijn buren op het healing veldje. Wat ben ik dan blij en dankbaar voor mijn droge slaapplek in mijn mini-huisje, mijn camper. Tijdens de laatste 2 dagen van de Sonsbeek Theater Avenue liep het storm op de 10 min massages, die ik samen met 4 collega masseurs gaf. Superleuk om te doen!!!

Ik ben teamlid geworden van het Knuffelteam Unieke Verbindingen. Mensen herinneren hoe ze kunnen aanraken en hoe het voelt om aangeraakt en geknuffeld te worden is zooo belangrijk. De workshops die we geven zijn op basis van het consent model van Betty Martin. Met deze groep knuffelaars ben ik op pad geweest naar het Green Spirits Festival en het Oempa Loempa Hippie Festival.

Geheel voor mezelf, om te genieten, en mee te helpen ben ik naar Open Up! geweest. Waar ik superveel fijne mensen heb ontmoet, fijne workshops gevolgd, me heerlijk in het vrijwilligers team gevoel heb ondergedompeld, mijn wilde haren heb losgegooid en nog veel meer fijne dingen ervaren.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s