Verhuisd

Afgelopen oktober heb ik heel hard gewerkt om mijn nieuwe huisje voldoende klaar te hebben om per november alles over te verhuizen. Pfiew wat een bevalling was dat. Alles begon pas half december op zijn uiteindelijke plek te staan.

Ennn…. Ik heb nu Massage ruimte aan huis! Daar ben ik super blij mee. Er moet nog het een en ander aan gebeuren voordat ik er werkelijk kan gaan masseren. Het is er met name nog niet goed warm te stoken. En ik ben nog op zoek naar wat inrichting. Als alles af is krijgen jullie het uiteraard te horen! Met foto’s en al.

Ik heb nu dus 2 locaties waar ik kan masseren. Aan huis te Heelsum en in de praktijk van vrienden in Wageningen. Als alles goed gaat, dan komt daar voor 1 of 2 dagen per week ook een locatie in Doorwerth bij.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s