Wageningse Massagedag BBLTHK

Ook dit jaar was Arinya Massage weer te vinden tijdens de Wageningse Massagedag in de BBLTHK op zaterdag 7 april. Ik was er zelf vanaf 13 uur bij. Ondanks het mooie weer was het vanaf half 2 tot half 5 gezellig druk met mensen die een korte massage kwamen uitproberen. Het was leuk om oude en nieuwe gezichten onder de masseurs te zien.

De Wageningse Massagedag is een jaarlijks terugkerend openbaar evenement in de bibliotheek in Wageningen waar mensen kennis kunnen maken met allerlei vormen van massage. Korte sessies die over de kleding gegeven worden. Dit is de mogelijkheid om laagdrempelig verschillende soorten massages te ondergaan. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd van 5 euro aan de personen die gemasseerd worden, die geheel ten goede komt aan een jaarlijks wisselend goed doel. Dit jaar is gekozen voor het Odensehuis , een ontmoetings -en informatiecentrum voor mensen met geheugenverlies en/of beginnende dementie.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s