Missie

Arinya - Voel je vrij in je lijf!

Mijn Missie is tweeledig:

Voel je vrij in je lijf!

Mijn Missie is mensen hun lichaam te laten voelen. Om helemaal aanwezig te zijn in elke deel van het lijf, en alles wat er is te omarmen. Of dat nou boosheid, verdriet, pijn, genot, of sensualiteit is. Zodra jij weet hoe je in je lijf zit en het helemaal kunt omarmen, dan kun je van je lijf genieten en je er vrij in voelen.

De kracht van Aanraking

Mijn Missie is mensen te laten ervaren wat de kracht van aanraking is. In deze wereld vol #metoo verhalen lijkt aanraking het onderspit te delven, terwijl iedereen aanraking nodig heeft. Ik wil mensen het vertrouwen geven dat aanraking en knuffelen bij het leven horen. Heel dicht bij jezelf blijven en in elk moment goed voelen of het nog ok is, is de basis van veilig aanraken.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s