Energiewerk

Alles is Energie. Vaste materie, levende wezens en de ruimte om ons heen hebben allemaal hun eigen unieke energieveld. Healers en Energiewerkers voelen die energie en kunnen er verandering in aanbrengen als dat gewenst is. Elke energiewerker voelt die energie op een andere manier aan, en heeft zijn eigen favoriete methodes ontwikkeld.

Door de jaren heen heb ik mij geschoold in verschillende methoden en technieken. Een greep daaruit is; Reiki, Touch of Matrix, Soul Body Fusion, meditatie technieken, begeleide meditaties, grondings oefeningen, chakra healing, aura healing, stem bevrijding, sjamanisme, edelstenen, symbolen, ruimtes reinigen, omgeving opschonen, zielen zonder lichaam naar het licht sturen, en meer.

Dit alles zit in mij en daar kan ik gebruik van maken om mezelf en anderen te helpen. De manier waarop verschilt per persoon, omdat iedereen nou eenmaal anders is en dus een ander energieveld heeft. Ik heb al van velen gehoord dat mijn massages en healings bijzonder invoelend, diepgaand en liefdevol zijn. Ik neem eerst de tijd om me goed af te stemmen op de persoon voordat ik begin, en ik blijf bijstellen tijdens de behandeling.