Energiewerk

Alles is Energie. Vaste materie, levende wezens en de ruimte om ons heen hebben allemaal hun eigen unieke energieveld. Healers en Energiewerkers voelen die energie en kunnen er verandering in aanbrengen als dat gewenst is. Elke energiewerker voelt die energie op een andere manier aan, en heeft zijn eigen favoriete methodes ontwikkeld.

Door de jaren heen heb ik mij geschoold in verschillende methoden en technieken. Een greep daaruit is; Reiki, Touch of Matrix, Soul Body Fusion, meditatie technieken, begeleide meditaties, grondings oefeningen, chakra healing, aura healing, stem bevrijding, sjamanisme, edelstenen, symbolen, ruimtes reinigen, omgeving opschonen, zielen zonder lichaam naar het licht sturen, en meer.

Dit alles zit in mij en daar kan ik gebruik van maken om mezelf en anderen te helpen. De manier waarop verschilt per persoon, omdat iedereen nou eenmaal anders is en dus een ander energieveld heeft. Ik heb al van velen gehoord dat mijn massages en healings bijzonder invoelend, diepgaand en liefdevol zijn. Ik neem eerst de tijd om me goed af te stemmen op de persoon voordat ik begin, en ik blijf bijstellen tijdens de behandeling. 

Consulten

De healingen die ik geef ontstaan vanuit een hartsverbinding en invoelende intuitie. Door me af te stemmen op jouw lijf en ziel, krijg ik inzicht in wat erop dat moment voor jou mag gebeuren en gaat de energie stromen. Als ik volledig vrij te werk kan gaan, dan houdt een sessie het midden tussen energiewerk, lichaamswerk en sjamanisme. Doordat ik volledig intuitief te werk ga, kan elke sessie er totaal anders uit zien. Ik behandel naast mensen, ook dieren, planten, plekken en huizen. 

Tarieven

Healing 1 uur: € 60,- inclusief kort voorgesprek en afronding

Healing 1,5 uur: € 90,- inclusief kort voorgesprek en afronding