Knuffel Sessies

Deze sessies kunnen momenteel niet worden gegeven ivm corona.

Even lekker knuffelen. Wie houdt daar nou niet van? Knuffelen is zelfs erg gezond! We voelen ons door een knuffel geliefd, gelukshormonen komen vrij, en stress reduceert.
Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel mensen zijn het niet gewoon om te knuffelen. Anderen vinden het zelfs eng. Of ze verlangen ernaar, maar durven er niet om te vragen. Iedereen heeft behoefte aan connectie en aanraking. Een knuffelsessie helpt je tot rust te komen en opent je hart.

Knuffel sessie 1 op 1

Een knuffelsessie draait om aanraking, ontspanning en oprechte aandacht. Denk hierbij aan elkaar vasthouden, een goed gesprek hebben, elkaar aankijken, tegen elkaar aan liggen. We onderzoeken samen hoe jij aangeraakt en/of vastgehouden wil worden. Tijdens een knuffelsessie kom je lichamelijk en geestelijk tot rust. Je houdt hierbij je kleding aan.

Knuffel sessies duren gemiddeld 1,5 a 2 uur, op basis van € 75,- per uur. Langere sessies zijn zeker ook mogelijk.

Knuffelworkshops

Je wordt meegenomen in een aantal oefeningen, waarbij aanraken centraal staat en steeds een stukje makkelijker wordt. Dit aanraken gebeurd met consent, wederzijdse afspraken, waarbinnen het veilig is om aan te raken. Je houdt bij deze workshop je kleding aan.