Massage Vormen

Verschillende vormen van Massage waarin ik mij verdiept heb:

cropped-massage4-e1492767457600

Holistische Massage

is een invoelende massage en gaat uit van het “Zijn met wat erop dit moment Is”. Door aandachtig en in de diepte te voelen wat er NU is en er bij aanwezig te zijn, kan bewustwording en loslaten plaatsvinden.

Klassieke Massage

is gericht op de bevordering van de bloedsomloop en op versoepeling van spieren en gewrichten. Het heeft een ontspannende werking op spieren, huid en bindweefsel.

Ontspannings Massage

is een weldadige massage waarbij het hele lichaam zacht wordt aangeraakt.

Energetische Massage

is een op de energie in het lichaam afgestemde massage. Het is gericht om jou beter je lichaam te laten voelen en te laten waarnemen wat je nodig hebt. Dit stukje bewustwording is belangrijk om de balans tussen lichaam en geest te herstellen.

oisterwijk_massage_triggerpoint_3Triggerpoint Massage

behandelt de pijnlijke verhardingen (knopen) in de spieren die vaak verantwoordelijk zijn voor beperkingen in het bewegen.

De-Armouring

ofwel Ont-Pantseren. Het lichaam slaat emoties, pijn en trauma’s op op bepaalde plekken in het lichaam. Deze plekken kunnen ongevoelig worden, pijnlijk zijn, en staan een goede doorstroming van de energie in de weg. Door het vasthouden van deze plekken, kan loslaten, vrij stromen van emotie, en beweging in het lichaam ontstaan. Dit helpt bij het oplossen van oude trauma’s, pijn, en patronen.

Energiewerk/Healing
richt zich op het energetische lichaam, de chakra’s en energiebanen in ons lichaam en de aura of eigen ruimte om jou heen, en de doorstroming daarvan. Alles is Energie. Vaste materie, levende wezens en de ruimte om ons heen hebben allemaal hun eigen unieke energieveld. Door wat we meemaken tijdens ons leven kunnen er plekken ontstaan waar het energetisch minder stroomt of de stroming zelfs stopt. We merken vaak pas wat we missen als er weer beweging in de doorstroming wordt gebracht.