Massage Vormen

cropped-massage4-e1492767457600Verschillende vormen van Massage waarin ik mij verdiept heb:

Holistische Massage

is een invoelende massage en gaat uit van het “Zijn met wat erop dit moment Is”. Door aandachtig en in de diepte te voelen wat er NU is en er bij aanwezig te zijn, kan bewustwording en loslaten plaatsvinden.

 

Klassieke Massage

is gericht op de bevordering van de bloedsomloop en op versoepeling van spieren en gewrichten. Het heeft een ontspannende werking op spieren, huid en bindweefsel.

Ontspannings Massage

is een weldadige massage waarbij het hele lichaam zacht wordt aangeraakt.

Energetische Massage

is een op de energie in het lichaam afgestemde massage.  Het is gericht om jou beter je lichaam te laten voelen en te laten waarnemen wat je nodig hebt. Dit stukje bewustwording is belangrijk om de balans tussen lichaam en geest te herstellen.

oisterwijk_massage_triggerpoint_3Triggerpoint Massage

behandelt de pijnlijke verhardingen (knopen) in de spieren die vaak verantwoordelijk zijn voor beperkingen in het bewegen.

 

hotstone-massageHotstone Massage

is een massage met aangenaam warme basaltstenen. Deze vulkanische stenen bevatten veel mineralen en geven de warmte langzaam af. Door de warmte en de mineralen werken de stenen diep door op de spieren. Ze ontspannen en ontgiften het lichaam en bevorderen de circulatie.