Jeanine

Mijn naam is Jeanine Verhagen. Ik neem je graag mee op ontdekkingstocht in jouw leven. Ik vind het heerlijk om mensen een veilige ruimte te bieden om zichzelf en hun eigen natuur te ontdekken. Met liefdevolle aanraking laat ik je jouw lijf bewuster voelen. Mijn intuïtie en mijn invoelend vermogen maken het mogelijk je precies daar waar het nodig is te ondersteunen. Door bewust de aanraking te voelen en er aandachtig bij te blijven verkrijg je meer inzicht in hoe het met jou en je ontwikkeling is op dit moment. Met behulp van diverse massage en healing technieken onderzoeken we samen waar de spanning in je lijf zit en hoe we die los kunnen maken. Zo voel je je vrijer in je lijf, in je ontwikkeling en in je leven. Massage heeft mij dieper in contact gebracht met mijn lijf. Mijn opleiding tot masseur heb ik bij Holos, Academie voor Massagetherapie te Utrecht gevolgd.

Naast het fysiek aanraken van mensen, maakt energiewerk een groot deel van mijn leven uit. Het werken met energie heeft mij geleerd te vertrouwen op mijn lijf en mijn intuitie. Ik heb door de jaren heen diverse vormen van healing en energiewerk geleerd. Een greep daaruit is Reiki, Touch of Matrix, Soul Body Fusion, diverse meditatie technieken, begeleide meditaties, aura en chakra healing, stem bevrijding, zang, sjamanisme en meer.

Ik ben van kleins af aan al heel graag buiten en was veel op sjouw in het bos. Dat heeft een natuurmens, permaculturiste en sjamaan van me gemaakt. Ik geniet van alle natuur, waarbij ik graag op zoek ga naar geneeskrachtige kruiden en eetbare planten. Die verwerk ik tot kruidengeneesmiddelen of belanden in de sla. Mijn opleiding tot kruidengeneeskundige heb ik bij Het Kruidenrijk te Haaren gevolgd.

De naam van mijn praktijk “Arinya” heeft haar roots down under. Arinya is een traditionele Australische Aboriginal meisjesnaam, en betekent kangoeroe. In 2007-2008 reisde ik een jaar door Australie. Daar maakte ik, naast een fantastische reis door prachtige en wilde landschappen, ook een enorme innerlijke en spirituele reis door. Ik ontdekte er dat ik hooggevoelig ben en leerde dieper vertrouwen op mijn intuïtie en helende kracht. Een van de reizen naar binnen was een reis om je totemdier te ontmoeten. Mijn totemdier blijkt de kangoeroe te zijn. De naam “Arinya” is me vanaf toen altijd bijgebleven.

De kangoeroe als totemdier staat symbool voor: Sociaal, zorgzaam, beschermend, aanpassingsvermogen, intuitieve actie, samenwerken, moederschap, doorzetter, krijger, voorwaarts, gronding.